logo

Er zijn twee nieuwe vogels neergestreken in het Huiskamercafé in Westerwijtwerd. Ze zijn ontsnapt aan de Amsterdamse stadsjungle en niet geheel toevallig neergestreken in dit deel van het Groninger Hooge land. Op zoek naar rust, ruimte en om andere vogeltjes te ontmoeten, hebben zij het nestje van Thomas en Katrien en hun voorgangers Tinus en Eke betrokken om het net als hen, een plekje voor iedereen te laten zijn.

Links ziet u Mirjam, ze lijkt hier nog enigszins verbaasd in haar nieuwe omgeving maar als u langs zult komen, zult u merken dat zij zich al behoorlijk thuis voelt in het huiskamercafé. Zij zal u warm ontvangen op hun nieuwe plek met het mooie terras aan het water alwaar u ontspannen kunt genieten van de omgeving en met iets wat onze kaart te bieden heeft.

De licht verschrikte blik van de vogel rechts is van Peter. Hij is de vogel die de kat uit de boom kijkt voor hij het hoogste lied begint te zingen maar als het zover is kunt u kennis maken met een persoonlijkheid die er genoegen inschept zijn gasten te voorzien van smakelijk eten. Hij vindt het ook leuk om de werkelijkheid in te kleuren met een beetje theater.

Wil je meer weten over de geschiedenis van het huiskamercafé zoals het al vanaf 1864 is geweest? Dat vind je hier.