groepen-workshops-vergaderen

Eten en proeverijen

Wij vinden het heel leuk om al het lekkers wat er in onze omgeving te vinden is met jullie te delen. Je kunt – ook buiten onze normale openingstijden – met een groep bij ons terecht voor pizza’s eten, lunch, high tea en proeverijen van lokaal bier en lekkers (dat laatste ook op locatie!). Binnen onze eigen werkwijze stemmen we wat er op tafel komt met je af, dus bel of mail maar voor meer informatie.

Workshops

Ook organiseren we workshops in onze gezellige, maar praktische keuken in de oude smederij. Altijd al een pizza in een houtoven willen leren maken? Of zoek je naar een mooie workshopruimte op het Hogeland in de buurt van de stad Groningen om je eigen kookworkshop te geven? Neem dan contact met ons op.

Vergaderen

Ook is het Huiskamercafé een mooie plek om eens op een andere manier te vergaderen met je team of je klanten. We hebben twee sfeervolle ruimtes die van elkaar te scheiden zijn en alles wat je verder maar nodig hebt: presentatiemateriaal, heerlijke koffie, fijne lunch.. Vraag ons naar de mogelijkheden.